BPB Limburg Open 2018

zaterdag 13 januari 2018
Een gelukkig nieuwjaar gewenst vanuit de organisatie van het BPB Limburg Open. Nu we het jaar goed hebben afgetrapt, wordt het tijd om alle agenda’s, vakantieschema’s en schaaktoernooien te gaan vullen. Daarbij mag natuurlijk het BPB Limburg Open 2018 niet ontbreken! Houd daarom het weekend van 18 t/m 21 mei 2018 bezet, want dit zijn de speeldata van ons mooie toernooi.

GM ROELAND PRUIJSSERS WINT HET 11 BPB LIMBURG OPEN

maandag 5 juni 2017
Na een spannende driestrijd in de laatste ronde wist Pruijssers Koen Leenhout te verslaan. Hierdoor eindigde hij met 6 uit 7 eerste. Evenveel punten haalden de Fransman Christian Bauer en de Engelsman Matthew Sadler, maar hun TPR was nét iets lager.

Online inschrijvingen gesloten & laatste nieuws

donderdag 1 juni 2017
De online inschrijvingen zijn gesloten en we hebben nu al 505 deelnemers! Lees deze belangrijke info nog even door voordat je naar het toernooi komt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deelnemersveld bijna compleet!

dinsdag 30 mei 2017
Het deelnemersveld van het 11e BPB Limburg Open is zo goed als compleet! De online inschrijvingen sluiten woensdagavond om 23:59, waarna alleen inschrijven in de zaal nog kan. Laten we dus de balans maar eens gaan opmaken.

Groningse GM’s naar Maastricht

zondag 30 april 2017
Het BPB Limburg Open staat erom bekend dat het veel deelnemers vanuit vreemde oorden brengt. Belgen, Duitsers, Fransen, Zwitsers en nog veel meer nationaliteiten zijn elk jaar aanwezig op het toernooi. Op dit moment, met bijna 300 ingeschreven deelnemers, staan er reeds 13 nationaliteiten op de deelnemerslijst. Maar ook vanuit Nederland komen de spelers van heinde en verre naar het zuiden om het leukste schaaktoernooi van Nederland te spelen. Onder hen ook de Groningse Grootmeesters Sipke Ernst en Jan Werle.

GM Peng en FM Erwich als schaaktrainer

maandag 17 april 2017
Heb jij altijd je partijen eens willen analyseren met professionele trainers zoals GM Zhaoqin Peng en FM Frank Erwich? Dat kan, want op het BPB Limburg Open zullen beide spelers aanwezig zijn om met eenieder zijn of haar partijen te bekijken en verbeteren. Vanwege hun ruime ervaring kunnen ze snel verbeterpunten in je spel vinden en er zo voor zorgen dat je volgende partij nóg beter wordt. Schuif dus na je partij lekker aan bij één van beide trainers, die zich duidelijk zichtbaar in de speelzaal zullen bevinden.

Krachtpatser Sokolov naar BPB Limburg Open

donderdag 13 april 2017
Na de Engelsman Sadler, de Fransman Bauer en de Duitser Bogner, presenteren we nu ook de Nederlandse kandidaat voor de 4-landenstrijd: Ivan Sokolov. Sokolov (2628) is een grote naam die al ruim 20 jaar op het allerhoogste niveau schaak speelt. Met de komst van de 3e ruim-2600+ speler ligt de 11e editie van het BPB Limburg Open op koers om de sterkst bezette editie ooit te worden.
Pagina: 1 2 > » 

Deze website wordt gesponsord door:


Limburgse
Schaakbond