Die Anmeldung für unsere Jubiläumsausgabe ist geöffnet!

Teilen Sie dies...
Auf Facebook teilen
Facebook
Auf Whatsapp teilen
Whatsapp
Per E-Mail teilen
E-Mail

Schachliebhaber aufgepasst. Die Anmeldung für das 15. BPB Limburg Open begann am Dienstag, den 28. Februar um 10:00 Uhr! Wir freuen uns darauf, Sie am kommenden Pfingstwochenende (vom 26. bis 29. Mai) in Maastricht begrüßen zu dürfen.

Sie können sich ab sofort anmelden (siehe"Anmeldung"). Wir rechnen wieder mit einer großen Beteiligung. Und wir freuen uns schon sehr darauf. Ganz besonders, weil es die 15. Ausgabe ist, ein Jubiläum.

En er is goed nieuws: we zijn niet meer beperkt tot een limiet van 450 deelnemers, maar kunnen nu maximaal 600 spelers plaatsen. En wat ook heel mooi is: de prijzenpot is ook flink verhoogd. Het totale prijzenfonds bedraagt 13.000 euro.

Speciale dank zijn we verschuldigd aan onze sponsors, met name onze hoofdsponsor. Dit is ook dit jaar Bruls Prefab Beton.

Nog even genieten van het toernooi van 2022? Bekijk de mooie aftermovie in dit bericht. De filmpje is ons beschikbaar gesteld door Bruls Prefab Beton en NB personeel Het is tot stand gekomen in samenwerking met cameraman Tommie de Vlieger.

Austragungsort

Speellocatie is wederom sporthal De Geusselt in Maastricht vlakbij het stadion van MVV. In 2018 konden we voor het eerst gebruikmaken van deze gloednieuwe hal. Deze hal heeft een prachtige speelzaal, een grote ruimte voor de live-analyse en een fijne bar met goede analysemogelijkheden. De locatie heeft een geweldige uitstraling en staat garant voor een aantal schitterende partijen!

Limburgische Meisterschaft

Het Limburg Open geldt wederom tevens als officieel Kampioenschap van Limburg van de Limburgse Schaakbond. Het lid van de Limburgse bond dat het hoogst eindigt mag zich Kampioen van Limburg noemen. Er is tevens een kampioenschap van Limburg voor dames, senioren (50-plus) en veteranen (60-plus). Het kampioenschap van 2023 is al het 92e Kampioenschap van Limburg.

Maastricht, einen Besuch wert

Traditioneel wordt het toernooi gehouden met Pinksteren en vanwege dit vrije weekend kunnen er 7 ronden worden uitgesmeerd over 4 dagen (de veteranen spelen 5 ronden). Dit zorgt voor een relaxed speelschema waarbij het mogelijk is om ook de mooie historische binnenstad van Maastricht te ontdekken. Wie aan Maastricht denkt, denkt natuurlijk aan het Verdrag van Maastricht en aan de wereldberoemde violist/orkestleider André Rieu. Maar natuurlijk ook aan de binnenstad met z′n vele winkels, cafés, restaurants, de Markt, het Vrijthof, de monumenten, kunstschatten en vele bezienswaardigheden. Maastricht is prachtig gelegen aan de Maas. Tel bij dit alles het bourgondische karakter op alsmede de heuvelachtige omgeving en de conclusie is: ′n stukje buitenland in eigen land!

Möchten Sie mehr über Maastricht erfahren? Dann klicken Sie hier!

Hinterlassen Sie einen Kommentar