Dat is leuk nieuws: GM Jorden van Foreest komt

Dienstag 2 April 2019
Jorden van Foreest is er weer bij in Maastricht en daar zijn we maar wat blij mee. Want wie wil zo'n nationaal toptalent nou niét graag kunnen aanschouwen?

Jonge grootmeester Alexander Donchenko is er weer bij

Dienstag 12 März 2019
Er heeft zich weer een grootmeester gemeld en niet de eerste de beste. De Duitse grootmeester Alexander Donchenko heeft zijn komst naar het BPB Limburg Open 2019 toegezegd. Hij heeft een FIDE-rating van 2593 en is daarmee op rating een van de grote favorieten voor de eindzege.

Weer een paar grote namen op de deelnemerslijst

Sonntag 3 März 2019
Als het eerste schaapje over de dam is…. GM Loek van Wely was enkele weken geleden de eerste grootmeester die zich aanmeldde voor ons toernooi. Daar zijn er nu ineens vijf bijgekomen, onder wie enkele grote namen die we met trots bekendmaken.

De eerste grootmeester heeft zich aangemeld: Loek van Wely

Dienstag 19 Februar 2019
De eerste grootmeester voor het 13e BPB Limburg Open is bekend. En jawel, het is meteen een hele grote vis die we binnen hebben gehengeld! Het is niemand minder dan Loek van Wely. We zijn maar wat trots dat Loek nu voor het eerst voor ons toernooi heeft gekozen.

Even voorstellen: onze nieuwe toernooidirecteur

Dienstag 5 Februar 2019
Op ons komende toernooi zullen jullie hem elke dag zien: Barry Braeken. Hij is onze nieuwe toernooidirecteur. We stellen hem hier kort aan jullie voor, want voor de meesten is hij een nieuw gezicht. Wie is Barry?

Inschrijving geopend

Donnerstag 24 Januar 2019
Schaakliefhebbers opgelet. De inschrijving voor het 13e BPB Limburg Open is gestart! Wij verwelkomen je graag tijdens het komende pinksterweekeinde (van 7 t/m 10 juni) in de mooie sporthal De Geusselt in de prachtige historische stad Maastricht. Je kunt je vanaf nu inschrijven via het online inschrijfformulier (zie "Inschrijven" in het menu). We rekenen weer op een grote deelname.

BPB Limburg Open 2019

Freitag 4 Januar 2019
De organisatie van het BPB Limburg Open wenst u een zeer gelukkig 2019. Uiteraard in goede gezondheid, maar ook met mooie zetten in mooie partijen. Voor het laatste krijgt u weer ruimschoots de gelegenheid in het BPB Limburg Open dat dit jaar wordt gehouden van 7 t/m 10 juni. Noteer deze data alvast in uw agenda!


Limburgse
Schaakbond