De eerste grootmeester heeft zich aangemeld: Loek van Wely

dinsdag 19 februari 2019
De eerste grootmeester voor het 13e BPB Limburg Open is bekend. En jawel, het is meteen een hele grote vis die we binnen hebben gehengeld! Het is niemand minder dan Loek van Wely. We zijn maar wat trots dat Loek nu voor het eerst voor ons toernooi heeft gekozen.

Even voorstellen: onze nieuwe toernooidirecteur

dinsdag 5 februari 2019
Op ons komende toernooi zullen jullie hem elke dag zien: Barry Braeken. Hij is onze nieuwe toernooidirecteur. We stellen hem hier kort aan jullie voor, want voor de meesten is hij een nieuw gezicht. Wie is Barry?

Inschrijving geopend

donderdag 24 januari 2019
Schaakliefhebbers opgelet. De inschrijving voor het 13e BPB Limburg Open is gestart! Wij verwelkomen je graag tijdens het komende pinksterweekeinde (van 7 t/m 10 juni) in de mooie sporthal De Geusselt in de prachtige historische stad Maastricht. Je kunt je vanaf nu inschrijven via het online inschrijfformulier (zie "Inschrijven" in het menu). We rekenen weer op een grote deelname.

BPB Limburg Open 2019

vrijdag 4 januari 2019
De organisatie van het BPB Limburg Open wenst u een zeer gelukkig 2019. Uiteraard in goede gezondheid, maar ook met mooie zetten in mooie partijen. Voor het laatste krijgt u weer ruimschoots de gelegenheid in het BPB Limburg Open dat dit jaar wordt gehouden van 7 t/m 10 juni. Noteer deze data alvast in uw agenda!


Limburgse
Schaakbond