Ook dit jaar geen Limburg Open, we richten ons op 2022

dinsdag 2 februari 2021
Beste schaakvrienden. Ons ‘Limburg Open’ dat we normaal elk jaar in het pinksterweekeinde in Maastricht organiseren, kan ook dit jaar helaas vanwege corona niet doorgaan.

Limburg Open afgelast

maandag 23 maart 2020
Beste schaakvrienden. Ons 14e BPB Limburg Open schaaktoernooi kan niet doorgaan. We hebben dit op maandagavond 23 maart 2020 als organisatie besloten naar aanleiding van het besluit van het Nederlandse kabinet eerder op deze avond dat vanwege het coronavirus alle samenkomsten tot 1 juni 2020 worden verboden.

Voormalig top-5 van de wereld Mikhail Gurevich doet weer mee

vrijdag 6 maart 2020
We zijn blij te kunnen melden dat grootmeester Mikhail Gurevich zich heeft aangemeld.

Inschrijving geopend

zaterdag 18 januari 2020
Schaakliefhebbers opgelet. De inschrijving voor het 14e BPB Limburg Open is gestart! Wij verwelkomen je graag tijdens het komende pinksterweekeinde (van 29 mei t/m 1 juni) in de mooie sporthal De Geusselt in de prachtige historische stad Maastricht. Je kunt je vanaf nu inschrijven via het online inschrijfformulier (zie "Inschrijven" in het menu). We rekenen weer op een grote deelname.

Grootmeester Grzegorz Nasuta toernooiwinnaar

dinsdag 11 juni 2019
Het 13e BPB Limburg Open in Maastricht is gewonnen door de Poolse grootmeester Grzegorz Nasuta. Hij eindigde samen met Internationaal Meester Thomas Beerdsen en de grootmeesters Benjamin Bok, Loek van Wely en Mikhail Gurevich op 5,5 punten uit 7 partijen, wat een gedeelde eerste plaats voor het vijftal betekende. Op grond van Toernooi Prestatie Rating werd de toernooizege toegekend aan Nasuta.

90e Kampioenschap van Limburg gewonnen door Max Warmerdam

dinsdag 11 juni 2019
Ons toernooi geldt al vanaf het begin tevens als officieel Kampioenschap van Limburg. We vermelden uiteraard graag ook hoe het toernooi is afgelopen qua Limburgs kampioenschap.


Limburgse
Schaakbond