We zijn volgeboekt; wie zich nog aanmeldt komt op een reservelijst

Toernooidirecteur Barry Braeken.

Het aantal inschrijvingen voor het 14e BPB Limburg Open heeft onze verwachtingen overtroffen: ’n kleine zes weken voor het toernooi hebben we de limiet van 450 deelnemers al bereikt! Maar let wel: je kunt je nog aanmelden en dan kom je op een reservelijst. Valt er iemand af, dan kan de eerste op de reservelijst meedoen.

Voor degenen die zich nog willen aanmelden en op de reservelijst willen komen, geldt het volgende:

  • Meld je gewoon aan via het formulier op de toernooisite (kijk aan de linkerkant in het ‘menu’ bij ‘Deelnemen’);
  • Je hoeft nog niet te betalen;
  • Je komt op de reservelijst te staan;
  • Als er plek vrijkomt en je mee kunt doen, krijg je persoonlijk bericht; je krijgt dan ook een betaalverzoek en je deelname is definitief als je betaald hebt;
  • Op woensdag 1 juni 2022 om 23:59 uur sluit de gehele inschrijving; hierna kun je je niet meer aanmelden, dus ook niet voor de reservelijst.

In totaal 12 grootmeesters in het toernooi

We hebben niet alleen ‘in de breedte’ een mooi deelnemersveld. Ook qua speelsterkte belooft het een mooi toernooi te worden. Er hebben zich 12 grootmeesters aangemeld en daarnaast nog ca. 50 titelhouders (CM, FM, IM, WIM, WFM, WGM).

Match Van Foreest – Shirov

En naast het toernooi hebben we dit jaar een prachtig extraatje: een match over vier partijen tussen Jorden van Foreest en Alexei Shirov, twee topspelers die garant staan voor spektakel. Zie hiervoor: eerder bericht

Plaats een reactie